B2. – Nemet mondott a képviselőtestület.

Nem volt ma túl vidám napom, Derecske város Polgármestere ma tájékoztatott, hogy a képviselő testület a 2013 évi költségvetés tárgyalásakor, forráshiány mindkét pénzügyi támogatás iránti kérelmemet elutasította.

Fényképezőgép vásárlásra és kiállításaim költségeinek támogatására szerettem volna pénzt kérni, előbbi indoklásában megemlítettem, hogy 20 éve fényképezek Derecske városának városképeket, amiket ingyenes felhasználásra –forrás vásárlásra nem lévén-felajánlottam a városnak. A filmes korszakban a nyersanyagot, megállapodásunk szerint kifizették, de a digitális korszak óta, azt sem. A gép amortizációra költségtérítést soha nem kaptam, nem volt rá forrás. Magyarul a saját felszerelésemmel fotóztam.

Polgármester Urat tájékoztattam, hogy meghívást kaptam egy nemzetközi képzőművészeti kiállításra, melyet a budapesti Caffart Képzőművészeti Egyesület finanszíroz, így nekem csak a kurátor által kiválasztott 3 kép nagyíttatását paszpartuzását, keretezését kell finanszíroznom. Polgármester Úr, átérezve a Temerini kiállítás jelentőségét biztosított arról, hogy lehetőségeihez mérten támogatni fogja a kiállításon való részvételem, amit ezúton köszönök! Természetesen ezt promócióval fogom megfizetni, például a honlapomon feltüntetem a Várost támogatóként.

Rékasi Attila – 2., bejegyzés – 2013-03-05

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük