18 éven felülieknek! Szex Projekt-2

18-figyelmeztetes-01

Mint már írtam régebben több éve foglalkozom, az akt után a szexualitás témájával, ennek összetett okai vannak, egyik, hogy feltűnt mennyire központi téma ez társadalmunkban, a közbeszédtől a reklámig! Kérlek csak akkor olvasd tovább a cikket, ha elmúltál 18 éves!

Évek óta tanulmányozom a világháló szexuális és pornográf tartalmait, a piacok és közösségi hálók szex és pornótartalmait. Mit mondjak, elég tanulságos!

Évről évre durvul a tartalom és rövidülnek a sztorik, már csak atribútumokat használnak, pl: szerelő v. rendőrruha, de bele is csapnak a közepébe, semmi előjáték!!!
A fiatalok nem gondolva arra, hogy bárki láthatja, pikáns képeket töltenek fel és le, ami elég ilyesztő, mert soha nem fogják tudni leszedni, ha egyszer felrakták, kellene erről felvilágosítás az iskolában!!!!!!!!

Az is ijesztő, hogy pornóoldalak előtt van egy kérdés, elmúltál e 18? Nem kér azonosítást, egy katt, akár egy gyerektől és máris látja. Bármelyik városban sétálva nyílt wifin fel tudtam lépni pornó oldalakra, a gyerekek gondolom még ügyesebbek mint én!
Jó biztos nem a tiltás a megoldás, de azért így sem jó, az ilyen tartalmakat regisztrációhoz kötném!!! Fogok ezzel a témával foglalkozni a készülő sorozatomban!


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük